ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Onsdag

2012-09-12 21:49:54 / 1 kommentarer ..


Så har min lediga dag passerat, och jag har inte gjort mycket vettigt. Somnade på soffan efter att jag lämnat E på dagis. Vaknade med ett ryck av att älsklingen klappade mig på huvudet när han kom hem på lunch. Sen tänkte jag städa upp ordentligt här hemma men det enda jag har lyckats åstadkomma idag är att dammsuga. Var iaf väldigt skönt och välbehövligt att få nån timme för mig själv!
Sen när jag hämtade E så var vi ute och lekte en stund innan vi gick in och skulle vila, det slutade med att vi båda somnade och sov i nästan 2 timmar.. Oops!!! :-)
men vi behövde det säkert. Jag har varit så vansinnigt trött senaste tiden, skulle lätt kunna sova ett helt dygn om jag bara fick. Men jag skyller på årstiden...


Längtar som fasen tills lönen kommer!! Då ska jag ta och beställa lite nya kläder :-) Känns som att det är evigheter sen jag köpte nya kläder. Behöver lite nya vardagsklänningar. Och strumpbyxor!

Nu ska jag söva sonen och sen ska jag äta lite glass innan jag också kryper i säng. Imorgon väntar jobb 15.15-21, ganska kort dag Mao :-) och innan det SKA jag dammtorka här hemma!

Sweet dreams

Kommentarer
Johanna B

Jag brukar äta D-vitamin höst-vinter. Kan hjälpa och inte direkt dyrt med tanke på att en burk räcker 3 månader.:) Har du testat det?

2012-09-13 12:48:37
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se