ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Men hjälp!!

2012-09-28 20:19:07 / 1 kommentarer ..


Alltså fyy vad det känns i kroppen att jag stod på stengolv och i kalldrag igår, värker som fn i hela kroppen idag!! Och då har jag stått upp flera timmar idag också. Kan lugnt konstatera att jag MÅSTE köpa såna sulor som dom gjuter efter fötterna. Just nu pumpar jag panodil+pronaxen för fullt, min stackars rygg och för att inte tala om benhinnorna känns urk!

Imorgon väntar en busy day, jobb 14.30-20.30 och före det måste jag hinna på systemet, och en snabbis på stan. Och så lämna E hos hans mormor och poppa för sen efter jobbet drar jag på "afterwork" hos Emma och så ska vi ge oss ut på stan sen. Ska bli såå kul :-)

Så det blir att krypa i säng i tid ikväll!

Jordens längsta, kortaste dag.

2012-09-27 23:17:00 / 0 kommentarer ..


Ja ungefär så känns det! Känns i kroppen att jag har jobbat ett lång 10timmars pass men mentalt känns det ändå som att dagen har gått rätt fort. Har värk i hela kroppen efter att ha stått på stengolv hela dagen och dessutom i kyla. Har ju stått i registreringen idag och den är just nu rakt fram när man kommer in och dörrarna står öppna och det har blåst isvindar rakt in hela kvällen. Jag och en isbit är alltså nära besläktade just nu ;-)

Det har iaf gått mycket bättre än jag trodde och imorgon får jag tack och lov sitta i kassan igen :-)



Nu har jag krupit ner i sängen och försöker sno lite värme från mina 2 killar, tur dom är varmblodiga! Imorgon är det jobb 9-18 som gället och så ska jag jobba extra på lördag, tjoho :-)

Natti natti

Onsdag

2012-09-26 20:59:28 / 0 kommentarer ..


Idag har jag fått vara ledig hela dagen, såå skönt :-) Har hunnit med en del också faktiskt.. jag har städat, lunchat med Frida, göra lite ärenden på stan och såklart mysa med mitt älskade lilla frö.



Här kommer bilder på dom 3 klänningarna jag valde att behålla.



Bilderna är lånade från Zalando.se



Ikvälk blir det en tidig kväll, imorgon ska jag hjälpa kunderna att komma igång med självscanningen från kl. 13-22. Så om ni vill se mig när jag är irriterad, trött och redo att strypa någon så kom in imorgon kväll ;-)


Premiär!

2012-09-25 16:12:43 / 1 kommentarer ..


Jepp, idag var det premiär för självscanningen på jobbet. Och det har väl flytit på hyfsat, lite strul med tekniken där ett tag. Men så gick jag ju hem klockan 14 så efter det kan det ju ha barkat ;-)


Var in en sväng på Lindex och kikade på Missouri kollektionen som släpptes idag, hittade en klänning som jag föll lite för men den fick hänga kvar i butiken. Hämtade ut ett paket från zalando också som innehöll 5 klänningar, men bara 3 kommer att få stanna. Är grymt besviken på en av klänningarna, den som jag tänkte ha på personalfesten, den var inte alls som jag trodde så den åker tillbaka. Så nu måste jag hitta en annan festklänning.
Tur det är ett tag kvar :-)



Nu är det mys med sonen som gäller och sen blir det tacomiddag :-)

Operationen är inbokad!!

2012-09-20 16:57:27 / 0 kommentarer ..


Idag var jag till sjukhuset igen och nu tycker dom att det är dags att göra operationen. Det kommer att bli 2 operationer och då ska dom först klyva en senskida/senfack och sen öppna upp i carpaltunneln. Och det här ska då ge senor och nerver mer plats så då ska fumligheten och smärtan försvinna. Så vi håller tummarna för det :-)

Dock så är det liiite dålig tajming på allt nu, jag ska opereras den 4:e oktober, det är en torsdag, och på tisdagen efter åker älsklingen till Kroatien i en vecka! Jag blir alltså ensam hemma och ska fixa allt i hemmet och ta hand om E med en nyopererad hand. Haha, det blir en spännande vecka ;-) Får flytta in hos mamma och pappa i värsta fall men jag tror nog jag klarar det.

Ska egentligen vara sjukskriven i 4 veckor efter operationen men min snåltarm skriker så jag har som mål att vara hemma längst en vecka. Men vi får se hur det blir.

Känns iaf bra att det ska bli bortgjort nu!

Nästan ledig dag.

2012-09-19 10:54:09 / 0 kommentarer ..


Onsdag idag, vilket innebär ledig dag för mig. Dock så är det en kurs på jobbet jag måste fara på efter lunch men den är bara en timme eller så. Kommer dock behöva ta med mig lillmannen som är snuvig och ledig från dagis men det är ju bara ge honom en glass så sitter han stilla och tyst i en halvtimme ;-) kommer gå så bra ändå.
Annars idag blir det mys med familjen, lite tvätt och lite städ. Inga stora planer med andra ord.

Imorgon däremot ska jag tillbaka till sjukhuset eftersom mina handleder bara blir sämre, hoppas faktiskt på att dom bokar in operation nu så skiten blir bra nångång. Är rätt frustrerande som det är nu.



Och jag lovar, det kommer bilder på renoveringen snart också ;-)

WTF?!

2012-09-15 12:51:57 / 0 kommentarer ..


Detta är nåt nytt och extremt märkligt. Vi får stötar av vattnet i badrummet! Not so fun. Fattar ingenting men det är ju tur att jag har en pappa som kan allt och som jobbar på att klura ut vad det kan vara.



Nu ska iaf jag och E vila och sen ska vi gå ut i skogen och samla lite ris till en dörrkrans och dekorationer på bron.


Älsklingen jobbar på i huset, snart är isoleringen klar :-)

Snart helg!

2012-09-13 22:38:55 / 1 kommentarer ..


Imorgon jobbar jag 7.30-18.00 sen får jag helg och det ska bli såå skönt! :-) har inget direkt inplanerat men är sugen på att träffa lite folk, så vi kanske lyckas styra upp nåt socialt :-) Annars blir det nog mest byggjobb i huset. Känns så kul att man börjar se lite förbättringar!! Min älskling jobbar på så bra, och nu kan jag snart börja bygga också. Då jävlar ska det isoleras väggar och skruvas upp gipsskivor och reglar, yey!

Men nu ska det sovas så jag orkar öppna butiken imorgon.

Onsdag

2012-09-12 21:49:54 / 1 kommentarer ..


Så har min lediga dag passerat, och jag har inte gjort mycket vettigt. Somnade på soffan efter att jag lämnat E på dagis. Vaknade med ett ryck av att älsklingen klappade mig på huvudet när han kom hem på lunch. Sen tänkte jag städa upp ordentligt här hemma men det enda jag har lyckats åstadkomma idag är att dammsuga. Var iaf väldigt skönt och välbehövligt att få nån timme för mig själv!
Sen när jag hämtade E så var vi ute och lekte en stund innan vi gick in och skulle vila, det slutade med att vi båda somnade och sov i nästan 2 timmar.. Oops!!! :-)
men vi behövde det säkert. Jag har varit så vansinnigt trött senaste tiden, skulle lätt kunna sova ett helt dygn om jag bara fick. Men jag skyller på årstiden...


Längtar som fasen tills lönen kommer!! Då ska jag ta och beställa lite nya kläder :-) Känns som att det är evigheter sen jag köpte nya kläder. Behöver lite nya vardagsklänningar. Och strumpbyxor!

Nu ska jag söva sonen och sen ska jag äta lite glass innan jag också kryper i säng. Imorgon väntar jobb 15.15-21, ganska kort dag Mao :-) och innan det SKA jag dammtorka här hemma!

Sweet dreams

Klant

2012-09-11 18:26:03 / 2 kommentarer ..


Idag har jag sälat mig till skaran av kollegor som har fastnat med handen i rullbandet på kassan. Jag har i alla år hittills klarat mig från det och retats med dom som har gjort det :-)
Men idag var det min tur att åka dit! Och ont som faan gjorde/gör det!! Haha.
Svällde upp rätt rejält på en gång så jag tejpade rätt hårt för att få bort pingisbollen som uppstod på muskeln till tummen. Hjälpte rätt bra mot svullnaden men jag är rejält öm fortfarande. Så kan det gå :-)
Kan säga att jag blev riktigt förvånad när jag helt plötsligt satt fast, fattade ingenting först innan smärtan kom.. då kom jag på vad jag hade lyckats med. Klantigt värre! Men jag är då varken den första eller den sist som råkat ut för rullbandet, haha.

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se