ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Lycklig hund!

2012-06-30 00:17:05 / 1 kommentarer ..


Haha, lite överlycklig hund jag har just nu. Hon har fått tillåtelse att sova i sängen i natt eftersom att jag håller på att sy överdrag till hennes bädd så hon är utan bädd. Men hon misstycker INTE :-P

Busy day!

2012-06-29 21:44:51 / 0 kommentarer ..


Idag har det varit full rulle från morgonen tills nu! Har städat, målat, busat ute med Emil, varit till mamma/mormor en sväng och tvättat en massa. Puh! Nu ligger jag och ska söva lillmannen, blev lite väl sent men jag glömde bort tiden och han lekte så snällt och tyst medans jag grejade på. Så kan det gå.. Tur att han har sommarlov nu :-) När han har somnat ska jag måla sista varvet och sen tapetsera lådfronterna, skulle behöva dammtorka också men det får jag se om jag orkar :-) Är ju en dag imorgon också! Och även då står det mycket på schemat, och dagen ska avslutas med tjejmiddag och goda drinkar, och E ska sova hos sin mommo och poppa :-)

Sista rycket!

2012-06-28 20:28:50 / 0 kommentarer ..


Nu jäklar ska sista byrån bli klar!!! Har slipat av alla lådfronterna så nu ska dom bara målas och tapetseras och sen är det klaaart :-) så skönt, det blev ju ett lite större projekt än jag trodde från början! Att jag aldrig lär mig att det alltid blir så, haha. Nu är jag gräsänka i några dagar, älsklingen har dragit ner på Peace and love festivalen. Jag brukar alltid få massor gjort när han är borta.. Måste ju hålla mig sysselsatt så jag inte hinner sakna honom så mycket!

Min lilla ryggsäck

2012-06-27 23:33:38 / 0 kommentarer ..


Ligger i sängen och myser med mitt lilla hjärta eller min lilla ryggsäck är kanske ett bättre ord.. Haha. Han ligger helst med sin mage mot min rygg och har sin ena arm runt min hals och ena benet över sidan på mig :-) Eller så ligger vi panna mot panna... Sjukt mysigt vilket som!! Han sover oftast i våran säng nu av den enkla anledningen att det bara har blivit så och hela familjen trivs bra med det. Sen säger han ibland att han vill ligga i sin säng och då får han ju såklart det :-)

Awake

2012-06-27 06:36:16 / 1 kommentarer ..


Har fått så himla svårt att sova sista tiden, och jag vet inte varför! Väldigt irriterande. Nu somnade jag vid 1 tiden och vaknade strax efter kl 4, och det var helt omöjligt att somna om så jag gav upp och gick och städade istället :-) Nu har jag just lagt mig igen efter en shot mollipect så rethostan försvinner kanske.. Och så brukar mam ju bli lite trött av det också.. Hihi.

Slipdamm all over

2012-06-26 16:25:33 / 0 kommentarer ..


Har börjat slipa bron, herre vad det dammar!! Kom dock inte så långt innan jag var tvuncen leka med E som inte ville klippa gräset med sin pappa längre :-) Det är som svårt att båda ska jobba på hemma när man har en liten vilde som springer runt. Man får turas om och pyssla på, och ibland om man har barnvakt så hinner man med massor! :-) Sen är detju så kul att vara ute och leka på gården med lillmannen :-)

Bortglömd!

2012-06-26 02:40:18 / 0 kommentarer ..


Verkar som att John Blund glömde bort mig på sin runda ikväll! Usch va seg jag kommer vara imorgon. Men nu kan jag ju ligga och beundra min fina son istället :-) Han har hamnat i en trotsperiod och allting är NEJ just nu, tom nu, i sömnen ligger han och säger nej.. haha!

Dags för bättring!

2012-06-25 14:50:53 / 1 kommentarer ..


Oj va jag måste skärpa till mig här inne! Det är dags för bot och bättring :-) Största anledningen till att det blir så sällan är för att jag typ aldrig använder datorn längre utan bara surfar med telefonen. Och då blir inläggen så fula så om någon har tips på bra program att blogga i så förmedla dom gärna till mig! :-) Bilden är tagen på midsommardagen i krokarna runt Edefors där vi spenderade midsommarhelgen.

3 dagar kvar!!

2012-06-14 20:59:07 / 1 kommentarer ..



OJ va länge sen jag var in hit!

Vad har hänt sen senast?
Hmm.. ja det har väl egentligen inte hänt så mycket.
Livet består av familjen, dagis och jobb, haha.
Har inte hunnit med så mycket annat.

Har lite projekt på gång, som vanligt =)
Jag håller på att måla om en malmbyrå och så ska jag tapetsera lådfronerna, tror det kan bli rätt fint!
Sen är det såklart en massa pyssel med husen och gården också.

Men nu jobbar jag bara fredag, lördag och söndag sen har jag semester i 7 hela veckor!!! =)
Det ska bli underbart =)

Nu vill jag bara att solen ska komma fram så vi kan få en riktig sommar, vill jag mysa omkring i härliga maxi klänningar och mysa med min fina familj!


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se