ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Så var det oktober

2012-10-03 00:57:36 / 0 kommentarer ..


Känns helt overkligt att det bara är några futtiga veckor kvar på år 2012! Jag som just lärt mig skriva rätt årtal, haha!!

Här hemma händer inte så mycket, just nu känns det som sjukdomarna och konstiga åkommor bara avlöser varandra. Jag och E har/haft feber av och till i typ en vecka med tillhörande halsont och snörvel. Och idag har jag vaknat med np mini blåsor i ena handflatan och under fötterna?! Hallå, vad är det frågan om?? Skumt.

Onsdagen kommer tillägnas en massa städ och sånt pyssel jag inte kommer kunna göra efter operationen. Hoppas nu bara att jag får göra operationen trots att jag är lite risig. Och hoppas blåsorna är borta till torsdag!!! För nu vill jag verkligen få detta överstökat. För med handen på hjärtat så är jag ändå lite nervös, mest för sprutorna och det.. Stickrädd som jag är. Men det ska även bli sååå skönt att få börja kunna använda handen ordentligt snart.

Fast jag ska absolut inte gnälla brukar läsa en blogg om en tjej här i stan som inte har det så kul just nu. Www.boldpest.blogg.se

Mina "problem" känns som en piss i mississippi i jämförelse!



Nu ska jag försöka sova, vilket inte är det lättaste när en liten marodör försöker sparka mig ur sängen :-P

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se