ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Jag ger upp!

2012-10-04 22:36:51 / 1 kommentarer ..


Ja, idag skulle jag äntligen få min hand fixad men när jag kommer dit så får jag höra av hon som skulle operera att hon inte tänker göra operationen för att hon inte förstår riktigt vad min läkare som bokade operationen menade. Hallå ni jobbar i samma jävla korridor!!! Gå för fan och prata med min läkare då!!!? Och vänta inte tills jag kommer dit med att säga att det inte blir av. Åh fy fan va jag är frustrerad!!! Jävla kärring. Åhhh.
Så nu är jag tillbaka på ruta ett. Just nu känner jag bara att jag skiter i det här, jag tänker börja träna igen, skit samma om jag tappar stången eller what ever. Jag tänker inte leva i det här jävla vacuumet där jag alltid måste tänka på vad jag gör för att inte få så jäkla ont. Fuck it!



Så, nu har jag fått spy ur mig lite. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med trocadera och ahlgrens bilar. Blev ju dessutom ledig i helgen så jag ska fasen pimpla lite vin också :-)

Kommentarer

Läkarna verkar ju aldrig prata med varandra. var lika när jag skulle opereras. ingen visste något och dem sprang hit o dit för att få veta vad som skulle göras. Men du fick ingen ny tid? Hoppas att coca colan och romen smakade bra ;) haha

2012-10-05 22:18:02
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se