ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Verkligheten kommer smygandes

2012-07-27 21:47:41 / 1 kommentarer ..


Nu är det bara en vecka tills jag börjar jobba igen. Känns såå tråkigt!! Jag skulle verkligen älska att vara hemmafru/hemmamamma på heltid :-)

Emil är så duktig och sover hela nätterna i sin nya säng, som jag inte ens har hunnit måla än! Haha, men gör jag det på morgonen så hinner den ju torka tills han ska sova på kvällen så det är ju ingen panik med det.

Igår kväll var jag hos Sara och vi hade en riktig myskväll med ost och kex, med massa tillbehör och så choklad och chips.. Och så lite vin och cider också! Helt underbart på alla sätt och viss. Var inte hemma förens kl03.00, hihi. Så idag har jag och Emil haft en lugn mys dag, han har också varit riktigt trött idag så vi har sovit en hel del :-) Nu ska jag bara fixa naglarna lite och sen blir det sängen.


Kommentarer

vad skönt att han sover bra i nya sängen, helt perfekt juh. Vad mysigt med ost o kex o bara surra! :) men nej att det bara är en vecka kvar tills du börjar, har du verkligen haft 7 veckor då? shit pommes. tiden flyyyyyger iväg.

Svar: Ja, det är kul att han gillar den :-) Enda nackdelen är att han kan smyga upp själv utan att vi vaknar :-)Ja jag fattar inte att sommaren är slut redan!!
Mia

2012-07-27 22:17:46
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se