ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

31/8-12 Emils 2års dag!

2012-08-31 20:55:50 / 1 kommentarer ..


Idag fyller våran underbara busunge 2 år! Det är knappt så jag kan fatta det, så stor våran lilla snöstjärna har blivit.

Dagen började med presentöppning i sängen och sen upp för att leka med alla nya saker, favoriten blev en radiostyrd bil, lunar car, som blinkar och snurrar å har sig. Så den är han jätterädd om och har lekt med den heela dagen :-)
Sen har vi bakat och grabbarna var in till stan och åt lunch och då passade jag på att städa och fortsätta baka. Sen efter middagen kom Marie, Loke och Adam hit och firade E. Av dom fick han en skit cool radiostyrd nyckelpiga som låter som en gris, haha. Den var mycket uppskattad, tusen tack :-)

Imorgon kommer släkten hit och firar våran 2 åring så då blir det kalas hela dagen. Även söndag kommer bestå av kalas! En riktig kalas helg med andra ord :-)



Här kommer några bilder på våran stora kille <3





Men inte nuu!

2012-08-29 21:39:29 / 1 kommentarer ..


Usch vilken kväll det här är/kommer bli. Stod och hängde tvätt och helt plötsligt så börjar den där obehagliga känslan komma krypandes och det känns som väggarna kommer närmare och rummet krymper. Har inte haft en ångest attack på ett bra tag nu men ikväll är det tydligen dags. Fy fan! Hoppas iaf att jag får sova lite inatt. Ringde till jobbet nyss och sa att jag inte kommer imorgon, så jag slipper det molnet över mig också.

Torsdags mys

2012-08-09 23:11:59 / 2 kommentarer ..


Ja, nu har snart en vecka passerat sen semestern tog slut. Det känns sååå segt och jag vill bara vara ledig igen :-) Men det är bara bita ihop och jobba på, haha. Snart har vi ramlat in i alla vardagsrutiner igen.

Min sista semesterhelg spenderades med husvagnen och familjen i Piteå, vi stod på vårat "Nolia" ställe :-) sist vi stod där var jag höggravid! Kändes lite nostalgiskt nästan att komma tillbaka dit nu, med Emil utanför min mage. Var iaf hur mysigt som helst och E älskade att få springa rut i skogskanten utanför husvagnen. Han hade skitkul inne på nolia också, fanns massor med intressanta saker att titta på för en nyfiken 2-åring :-)

Kan inte fatta att mitt älskade lill<3 fyller 2 år alldelens snart, bara nån vecka kvar. Galet!! Så nu är det dags att börja planera kalas :-) iår blir det dock bara i mindre skala hemma hos oss. Och så ska vi bjuda alla dagis kompisarna på glass på hans födelsedag också. Blir säkert uppskattat :-)

Nu ska jag ta och fixa klart mina naglar och sen krypa i säng.








Core workout!

2012-08-02 01:36:20 / 0 kommentarer ..


Haha, jag har laddat hem en app med övningar som ska ge en vältränad mage.. Vi får väl se :-) Är iaf skönt att ha lite olika övningar som jag kan göra hemma. Är ju inte direkt världsbäst på att ta mig iväg till gymmet!

Nåja, ska bli kul att se om det här ger några resultat. Sen är det bara boobsen som behöver fyllas på men det kommer förhoppningsvis snart! ;-)

Nu ska jag ta och hoppa i säng. Natti natti

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se