ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Går det att vara envisare?

2011-05-19 13:20:21 / 2 kommentarer ..Alltså  jag förstår inte hur det är möjligt att vara så envis när man bara är drygt 8 månader!
Och det värsta är att jag måste vara envisare, och inte ge efter när han är tok arg och gallskriker.
Det skär i mamma hjärtat kan jag lova!

Just nu sitter jag i sängen och han ligger brevid och är as förbannad.
Ska försöka få honom att somna utan flaskan och att han ska lära sig att komma till ro och kunna somna själv utan att jag alltid ligger brevid och vyssar och ger honom flaskan.
Får se hur detta går.
Nu har han skrikit i 18 min..
Dock lämnar jag honom inte utan sitter brevid honom hela tiden så han inte tror att jag har övergett honom.
Men han är lika arg för det.. haha

Försöker lugna honom och lägga honom till rätta i sängen med jämna mellanrum men jag tror att han helt enkelt måste jobba sig till sömns.

Min lilla tjurskalle <3


-------------------------------------------------------
Update:
Efter att han skrikit i 20 min till så gav jag honom vattenflaskan, för han var säkerligen törstig och då tog han den och drack en del och sen somnade han, med flaskan i munnen.

Så då tänkte jag.. va fasen, vill han ligga och snutta på vattenflaskan så får han väl göra det!
Lite jobbigt bara att han vaknar till flera gånger varje natt och att jag då måste ge honom flaskan och vyssa honom igen.

Men what the hell..Kommentarer

Alltså Neo sover ju jätte-bra nu..men det har han inte gjort...Vi fick honom att sova i sin säng typ halva natten, sen flyttade vi över honom i sitt rum. Då la vi ner honom i sängen, gav honom välling i sängen (först lite i soffan) sen la vi honom på sidan, tutten i, nallen i handen, snutten i andra, sa godnatt och gick ut. Ibland får man gå in en gång men oftast somnar han själv.Då var han kring 8-9 månader...Sen vid elva månader blev han sjuk och vi tog över honom i våran säng...det fick vi ångra då han BARA skulle sova hos oss igen, men vafan tänkte jag, han är ju bara liten en gång..Så ungefär i tre månader var han i våran säng, men sen flyttade jag över honom och gjorde samma procedur och det gick hur bra som helst. Kring två kom han över i våran säng, men nu ger vi honom välling i sin säng på natten om han behöver, och så somnar han om. Men oftast räcker det med tutten.

Nu sover han hela nätter i sitt rum och sover jätte-bra.Men vi började vi rutinen att ge honom kvällsfika (gröt, macka eller yoghurt) kring 18 och sedan mysa ner i soffan kring halv sju och se tecknat. Kring kvart i sju ger vi honom välling för att han ska vara ordentligt mätt...det han inte äter upp får han i sängen då vi lägger honom prick sju! Då somnar han som sagt på fem minuter...detta tog väl en-två veckor innan vi fått in, men nu funkar det perfa!!Hoppas jag hjälp dig något, orka inte läsa igenom min egen text så det kan vara stavfel :P :P :PKraaaaaaaaaaaaaam!

2011-05-19 18:26:50
Lina

jobbigt, han kan inte nöja sig med napp då istället för flaskan?

2011-05-21 09:49:36
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se