ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

En dag på stan

2012-10-31 23:49:51 / 0 kommentarer ..


Idag for jag och E och hämtade upp Magda och Tessi och for vidare till luleå för lite shopping. Jag kom hem med 4 st lådor till E's hylla med leksaker och ljusstakar och en bricka :-)

När vi kom hem så blev det en liten powernap innan jag orkade ta tag i middagen.. slog på stort och gjorde helstekt fläskfilé med potatisgratäng och apelsinsås. Gött :-)
Perfekt mitt i veckan middag.. hihi.

Kan säga att det är tur att jag har en pojkvän som har typ allt och löser alla mina problem!! Nu när jag skulle ladda mobilen så ser jag att India fått nå jävla hjärnsläpp och tuggat av laddkabeln på inte mindre än 3 ställen. Men då skred min älskling in och räddade situationen med en backup laddare :-)
Lucky me <3

Nu är det sängen som gäller, imorgon ska huset städas och fixas!

Go natt!

Puh!

2012-10-28 23:37:28 / 1 kommentarer ..


Bara erkänna att jag inte är jätte ung längre och att festerna bör hållas betydligt lugnare!
Jag "skryter" alltid med att jag aldrig blir bakis... den här gången blev jag bakis.. i 2 dagar!!! Haha, så kan det gå.

Men det var iaf skitkul och jag skyller bakis dagarna på att "trevliga veckan" är på besök och att jag hade jobbat lång pass innan också :-P


Taggar! :-P

2012-10-24 21:27:53 / 0 kommentarer ..


Hoho, på fredag ska jag ut på galej med vännera och jag är så sjuuukt taggad :-)
Det ska bli grymt kul, massa surr, goda drinkar och sen ut och skaka rompa.. kan knappt bli bättre.

Imorgon innan jobbet ska jag smita iväg till Luleå en sväng och kika på ett par skor. Är ute efter ett par stövletter som jag kan ha på fredag och på julfesten med jobbet. Är ju länge sen jag köpte nya skor nu faktiskt.. hihi. Shoes are my passion :-)


Och lillmannen är inne i en period nu där det tar flera timmar för honom att somna. Han är egentligen trött men vrider och vänder sig och så kan han ligga helt stilla och bara filosofera aslänge också. Men han ligger oftast kvar i sängen iaf så vi behöver bara lägga honom en gång. Våran lilla svammel unge <3

Nu ska jag njuta av lite lugn och ro innan jag kryper ner brevid mina hjärtan.


Segstartad dag

2012-10-22 13:52:40 / 0 kommentarer ..


Hojja va segt det är att komma igång idag! Hasar fortfarande runt i morgonrock och tjocksockar :-)

Men nu börjar det vara dags att krypa in i jobbkläderna och fara mot jobbet. Hoppas verkligen att kvällen går fort.. längtar redan tillbaka till sängen :-P

Och idag kommer dunjackan att åka på också, känns som att det dags nu!

Blev ett segt inlägg på en seg dag, hihi :-)


Men mysigt värre

2012-10-14 22:10:41 / 2 kommentarer ..


Fy fasen vilken sörja jag vaknade i imorse, tatuerings färg hade läkt ut från plasten så det var gegg och smet över halva kudden typ! Blää
Så plasten åkte av illa kvickt, haha!

Och kärleken har godkänt tatueringen också, fast han inte gillar sånt :-)
Men så betyder den ju nånting för honom också.

Känns så otroligt skönt att ha hela familjen samlad igen. Har verkligen en konstant oro i kroppen när han åker bort, är så vansinnigt rädd att nånting ska hända. Och värst är det när båda mina killar är på äventyr tillsammans. Skulle inte överleva att förlora nån av dom.
Ja.. lite dumma tankar jag har.


Nu ska jag ta och göra kväll och krypa ner med resten av familjen :-)



Det blev en ny!

2012-10-13 22:35:59 / 0 kommentarer ..


Ja jag hade sån tur att jag fick mig en ny tatuering! Så nu är jag en glad tjej :-) och en väldigt trött tjej också kan tilläggas.. haha.
Blev ju ändå ca 20 mil bakom ratten idag, och så en heldag i Piteå på det också. Känns i gammelkroppen :-P

Tatueringen blev iaf en snöflinga och E's födelsedatum bakom örat, är så nöjd! :-)
Visar en bild en annan gång, nu är den ju lite röd och inplastad.


Men det bästa sker ändå imorgon på morgonen för då kommer min älskling hem från Kroatien!!!! Som jag har saknat honom!
Fy fan för att vara ifrån varann mer än typ 1-2dagar.
Jag känner mig typ halv utan honom.

Men nu ska jag krypa i säng och förhoppningsvis sova ostört tills jag måste stiga upp och sätta mig i bilen imorgon.

Natti

enoying..

2012-10-12 22:32:54 / 1 kommentarer ..


aaahh, finns det nå värre än när man har bäddat ner dig i sängen och har det varmt och skönt under täcket när man känner att man MÅSTE stiga upp och gå och kissa?! :-P

irriterande är vad det är.


nu har jag iaf krypit ner i sängen och laddar för en dag i Piteå på tatueringsmässa imorgon, är sjukt taggad och håller alla tummar och tår för att jag.får en till i min samling!!



Gräsänka

2012-10-09 22:04:31 / 0 kommentarer ..


Jaha, då har älsklingen farit till Kroatien. Är ca 2 timmar sen jag lämnade honom på kallax och jag saknar honom redan. Jag suger verkligen på att vara ensam hemma, tur jag har lillmannen nu iaf :-)

Han kommer hem på söndag igen så det är ju inte så jättelänge han är borta men det suger ändå. Och det här kommer bli den längsta tiden vi varit ifrån varann sen vi träffades. Haha, lite nördigt kanske men så är det väl med true love ;-)

Ska iaf se till att sysselsätta mig dom här dagarna så tiden går fort! På lördag blir det nog en hel del spännande som sker :-) Taggad som faaaan :-D

Men nu ska jag sova så jag orkar upp på kurs på jobbet imorgon. Kursen börjar kl 8. På min lediga dag. Inte alls kul när man är tröttare och risigare än fan själv på morgonen.


Sugen på ny bil!

2012-10-07 22:10:08 / 1 kommentarer ..


Håller på att titta runt på nätet efter en ny bil till mig, är sugen på en SUV, ju större desto bättre typ ;-)
Är iaf less på min nu och jag HATAR den älsklingen kör nu!!
Har sen E föddes börjat tänka mycket mycket mer på säkerheten i en bil och om jag har en SUV så och är med i en bilolycka så är det större chans för mindre skador på oss.
Men det är bara önsketänkande än så länge... men förhoppningsvis så blir det nåt nytt inom en överskådlig framtid :-)
Drömmen vore en Q7 eller en Touareg, men det kommer att förbli just en dröm.. haha! Är ju inte jätte sugen på att lägga närmare en halv miljon på en bil.

Nu ska jag kramas lite med min älskling innan vi kryper i säng.




My dream car!


Testing..

2012-10-06 22:46:53 / 0 kommentarer ..


Tänkte ta och testa blogg.se app.
Vi har ju ingen dator för tillfället så allt internetande sker från mobilen :-)

Jag ger upp!

2012-10-04 22:36:51 / 1 kommentarer ..


Ja, idag skulle jag äntligen få min hand fixad men när jag kommer dit så får jag höra av hon som skulle operera att hon inte tänker göra operationen för att hon inte förstår riktigt vad min läkare som bokade operationen menade. Hallå ni jobbar i samma jävla korridor!!! Gå för fan och prata med min läkare då!!!? Och vänta inte tills jag kommer dit med att säga att det inte blir av. Åh fy fan va jag är frustrerad!!! Jävla kärring. Åhhh.
Så nu är jag tillbaka på ruta ett. Just nu känner jag bara att jag skiter i det här, jag tänker börja träna igen, skit samma om jag tappar stången eller what ever. Jag tänker inte leva i det här jävla vacuumet där jag alltid måste tänka på vad jag gör för att inte få så jäkla ont. Fuck it!



Så, nu har jag fått spy ur mig lite. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med trocadera och ahlgrens bilar. Blev ju dessutom ledig i helgen så jag ska fasen pimpla lite vin också :-)

Så var det oktober

2012-10-03 00:57:36 / 0 kommentarer ..


Känns helt overkligt att det bara är några futtiga veckor kvar på år 2012! Jag som just lärt mig skriva rätt årtal, haha!!

Här hemma händer inte så mycket, just nu känns det som sjukdomarna och konstiga åkommor bara avlöser varandra. Jag och E har/haft feber av och till i typ en vecka med tillhörande halsont och snörvel. Och idag har jag vaknat med np mini blåsor i ena handflatan och under fötterna?! Hallå, vad är det frågan om?? Skumt.

Onsdagen kommer tillägnas en massa städ och sånt pyssel jag inte kommer kunna göra efter operationen. Hoppas nu bara att jag får göra operationen trots att jag är lite risig. Och hoppas blåsorna är borta till torsdag!!! För nu vill jag verkligen få detta överstökat. För med handen på hjärtat så är jag ändå lite nervös, mest för sprutorna och det.. Stickrädd som jag är. Men det ska även bli sååå skönt att få börja kunna använda handen ordentligt snart.

Fast jag ska absolut inte gnälla brukar läsa en blogg om en tjej här i stan som inte har det så kul just nu. Www.boldpest.blogg.se

Mina "problem" känns som en piss i mississippi i jämförelse!



Nu ska jag försöka sova, vilket inte är det lättaste när en liten marodör försöker sparka mig ur sängen :-P

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se