ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

pics

2012-07-31 19:06:04 / 1 kommentarer ..






Bilder från dagen.



Sötaste lilla igelkotten bor under våran buss, den var helt orädd och kom fram och hälsade och smakade lite lätt på mig :-) Var dock tvungen att flytta den ut på fältet bakom oss för India var helt tokig och skulle in under bussen helt tiden.

Nu blir det lite familjemys innan E ska sova.

Dagens

2012-07-30 19:48:25 / 1 kommentarer ..


Här kommer en dagens bild på mig... Satt och lekte med ett program i telefonen och såhär blev resultatet :-)


Nedräkning

2012-07-30 11:43:37 / 2 kommentarer ..


Nu är jag inne på min sista semestervecka, fy fasen va tragiskt det känns!! Ångesten är total kan jag lova. Men förhoppningsvis så händer det lite roliga saker på jobbet i höst så då kanske det känns lite lättare.
På ett sätt ska det bli liite skönt att komma in i vardagen och rutinerna igen, ska försöka få till träningen också. Hoppas bara att handlederna inte sätter stopp för allting.


Igår följde jag och E med mamma och pappa till retro café och fikade och sen fick E springa runt och titta på alla militärfordon på försvarsmuseumet.. Oj va kul han tyckte att det var! Han sprang även 2 varv runt hinderbanan för barn :-)

En brant backe för små ben :-)

Idag gör vi inte så mycket, lite fix och pyssel här hemma men annars är det lugnt. Vi ska försöka hinna till tippen en sväng och så måste vi hämta min bil som fortfarande är ute på vift :-) Men nu blir det iaf vila för lillmannen och känner jag mig själv rätt så kommer även jag att somna, haha!

C ya


Verkligheten kommer smygandes

2012-07-27 21:47:41 / 1 kommentarer ..


Nu är det bara en vecka tills jag börjar jobba igen. Känns såå tråkigt!! Jag skulle verkligen älska att vara hemmafru/hemmamamma på heltid :-)

Emil är så duktig och sover hela nätterna i sin nya säng, som jag inte ens har hunnit måla än! Haha, men gör jag det på morgonen så hinner den ju torka tills han ska sova på kvällen så det är ju ingen panik med det.

Igår kväll var jag hos Sara och vi hade en riktig myskväll med ost och kex, med massa tillbehör och så choklad och chips.. Och så lite vin och cider också! Helt underbart på alla sätt och viss. Var inte hemma förens kl03.00, hihi. Så idag har jag och Emil haft en lugn mys dag, han har också varit riktigt trött idag så vi har sovit en hel del :-) Nu ska jag bara fixa naglarna lite och sen blir det sängen.


Det går ju framåt!

2012-07-24 14:21:18 / 0 kommentarer ..


Jag har faktiskt lyckats åstadkomma lite nyttigt idag! Jag har städat och grejat på och varit till stan en snabbis, nu ska lillmannen vila och under tiden ska jag börja med sängen. Besöket till dagis tar vi nog imorgon istället :-)

Ingen morgonmänniska

2012-07-24 10:15:30 / 1 kommentarer ..


Alltså fy tusan va jag avskyr mornar!! Jag är alltid så trött och har galet svårt att vakna till ordentligt... usch. Är dessutom inne i en period då jag skulle kunna sova dygnet runt i flera veckor typ. Men med en liten skrutt i familjen så får jag inte det :-P

Idag ska jag och lillmannen gå till dagis efter vilan och hälsa på och hämta hans väska och reservkläder så jag kan tvätta det och se om vi behöver ta dit nånting mer. Annars har vi inga planer för dagen, blir nog bara att vara hemma och mysa och köra nån tvättmaskin. Älsklingen har börjat jobba igen så det är bara jag och E som är hemma nu.

Har förresten varit till förrådet och hämtat en "ny" säng till E, min gamla barnsäng :-) En sån där som man kan dra ut allteftersom barnet växer.. Himla bra. Måste bara måla den och köpa en madrass till den.



Nä nu ska jag samla energi och ta tag i dagen!


Fake

2012-07-22 22:57:22 / 1 kommentarer ..


Varför kan inte folk vara ärliga, hur svårt kan det egentligen vara?! Fan va ledsen och besviken jag är. Men det är ju iaf bra att veta vilka jag ska bry mig om och lägga energi på.

Lillmannen

2012-07-19 00:08:50 / 1 kommentarer ..



Emil matar India med grillad korv


Såå trött av att köra gräsklippare med pappa

Och klappar en get på Lycksele djurpark



Hade inget vettigt att skriva så det fick bli några nytagna bilder istället :-)


Men mys!

2012-07-12 23:10:28 / 0 kommentarer ..


Just nu ligger jag i husvagnen med lilla familjen och lyssnar på regnet som smattrar mot taket. Så himla mysigt :-)

Idag har vi varit på Lycksele djurpark, och vi har haft en så otrolig bra dag!! Det är så kul att se E lysa upp och springa runt helt exalterad. Han älskade att vara inne hos getterna och klappa dom :-) Sen hann vi med nån karusell tur också, vilket var riktigt uppskattat.




En liten egen stund

2012-07-09 21:29:10 / 2 kommentarer ..


Idag har jag fått en timme med helt egen tid där jag dessutom blev ompysslad! Riktigt skönt :-) jag var och förnyade min fransförlängning. Och precis som förra gången blev jag såå nöjd!!

Annars idag har jag skött marktjänsten medans älsklingen har jobbat på i huset. Fy fasen va jag längtar tills vi får börja bygga upp huset. Att stå och skyffla sand är verkligen ett riktigt pissjobb! Tänk va underbart när vi får börja isolera och sätta gipsskivor, eller ännu bättre, när vi får börja inreda!!! :-)

Men nu är det bara ta allt som det kommer och hoppas att allt flyter på bra.

Och återigen så går det inte att ladda upp bilder. Skit blogg!!


Träningsvärk!

2012-07-08 11:51:06 / 1 kommentarer ..


Ojoj va både jag och älsklingen har ont i kroppen av allt skottande och rivande av murstocken. Men det känns riktigt kul och bra att vi är igång nu. Så nu tycker jag att vi allihopa håller tummar och tår att det flyter på och att vi slipper fler otrevliga överraskningar! :-)

Igår efter en heldag i huset så for vi och grillade hos J&S tillsammans med några andra och sen for vi på bilbingo... hihi. Blev dock ingen vinst för oss men vi hade så jäkla kul ändå! Vi hade med oss ett partytält så att allihopa kunde sitta tillsammans och så hade en egen kontrollant också :-P
En riktigt bra dag med ett toppen avslut!

Idag blir det nog inte så mycket jobb i huset för min del, mina handleder har farit åt helvete typ. Hoppas jag får komma och operera till skiten snart!! Så less på det.



Hade tänkt lägga upp en bild här men nya blogg.se är ju skit så det gick inte.

What a beautiful day!

2012-07-05 21:29:55 / 1 kommentarer ..


Så otroligt härlig dag det har varit idag! Har njutit hela dagen :-) Emil har tom fått ta ut sin balja och bada ute, väldigt uppskattat kan jag lova!

Sen avslutade vi dagen med grillad karré och grillad kyckling med potatisgratäng och go sås till, mums!

Nu när lill<3 har somnat ska jag ta och sy färdigt gardinerna till husvagnen.. fasen va jag har dragit ut på det alltså. Inte bra, men när det är klart får jag bocka av en grej på min "to do-list" och det är så grymt skönt :-)

Imorgon kommer det ett stort lass med sand till grunden i stora huset, det känns otroligt bra att det börjar röra på sig på den fronten också. Hoppet tänds liksom igen :-)






Gjort lite nytta

2012-07-04 16:06:54 / 0 kommentarer ..


Idag har vi varit rätt duktiga hittills! Vi har röjt på gården och kapat ner en del träd och dragit det till brasan och så försöker vi få tag i någon som kan komma med ett lastbilslass med sand till grunden i stora huset.

Men det var ju lättare sagt än gjort.

Nu ligger jag iaf och ska vila med E, blev en sen vila idag! Men så har vi råkat vrida på dygnet lite också. Men det gör ju inte så mycket när hela familjen är lediga :-)



Hoppas ni alla passar på att njuta ordentligt i solen nu!

Finaste blommorna

2012-07-01 21:59:02 / 1 kommentarer ..



Titta så fina blommor min älskade son plockade till mig när jag kom och hämtade honom hos mommo och poppa idag! <3

Igår hade vi en riktigt trevlig tjejkväll med god mat, god efterrätt och goda drinkar :-) Sen blev det en liten sväng till Bränna. Vart inte så länge där men det var kul att komma ut och träffa lite folk. Är ju dock dyngförkyld fortfarande och taxichauffören som körde mig hem undrade om jag hade lunginflammation.. Haha. Nä bara bihåleinflammation :-) Men såna småsaker får ju inte hindra mig när jag hade barnvakt och allt!

Imorgon kl 7 kommer äntligen min älskling hem, så då blir det att kliva upp och hämta honom på tågstationen. Hoppas inte att E är alltför trött då :-) lilla sömntutan.

Nu ska jag greja på lite innan det är dax att krypa i säng!

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se