ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Nedräkning

2012-07-30 11:43:37 / 2 kommentarer ..


Nu är jag inne på min sista semestervecka, fy fasen va tragiskt det känns!! Ångesten är total kan jag lova. Men förhoppningsvis så händer det lite roliga saker på jobbet i höst så då kanske det känns lite lättare.
På ett sätt ska det bli liite skönt att komma in i vardagen och rutinerna igen, ska försöka få till träningen också. Hoppas bara att handlederna inte sätter stopp för allting.


Igår följde jag och E med mamma och pappa till retro café och fikade och sen fick E springa runt och titta på alla militärfordon på försvarsmuseumet.. Oj va kul han tyckte att det var! Han sprang även 2 varv runt hinderbanan för barn :-)

En brant backe för små ben :-)

Idag gör vi inte så mycket, lite fix och pyssel här hemma men annars är det lugnt. Vi ska försöka hinna till tippen en sväng och så måste vi hämta min bil som fortfarande är ute på vift :-) Men nu blir det iaf vila för lillmannen och känner jag mig själv rätt så kommer även jag att somna, haha!

C ya


Kommentarer

Ja visst är det bra där ändå, har varit där med Loke några gånger så han kan kika på alla fordon och samtidigt springa av sig på hinderbanan :) hihi. Förstår att det känns motvilligt men pengar behöver man alltid! :) Det kommer gå fint. kram

2012-07-30 12:11:59
Johanna B

Gulligt:D Har du fler bilder av hinderbanan?

2012-07-30 15:34:06
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se